Kontakt

Du är mer än välkommen att kontakta oss. Du kan göra det genom mail, men post går självklart också bra! Vill du komma i kontakt med en specifik klubb kan kontaktuppgifterna under fliken ”Hitta din lokala klubb” passa bättre.

Adress:
Magasinsgatan 10
504 35 BORÅS

Mail:
alvsborg@ungvanster.se

En kommentar till Kontakt

 1. Jag vet att Ert parti är djupt engagerat i att motarbeta den alltmer tillväxande rasismen i Sverige och Europa.
  Jag har mina rötter i resandefolket i Sverige som 1999 blev en av Sveriges fem nationellt erkända minoriteter, i gruppen romer.
  I min riksbekanta föreställning RESANDEBLOD avhandlar jag tillsammans med min musiker Pelle Jageby en del av den svenska rasismens historia som berör oss som bor här.

  Föreställningen identifierar också rasismens byggstenar och ger argument för alla människors lika värde. Jag är säker på att ni hört om oss.

  Jag vet att vår föreställning är unik i sitt slag, det är femte året vi turnerar nu och har spelat mer än 300 gånger från norr till söder i Sverige och vi har också fått flera utmärkelser, bland annat blivit “Årets folkbildare 2010” utsedda av Västra Götalands Bildningsförbund och i år får vi den 20 april Vänsterpartiet i Västra Götalands Kulturpris. Vi blev dessutom inbjudna att spela vår föreställning på Regeringskansliet den 1 februari i år.

  Så kort sagt UTNYTTJA OSS i kampen, låt oss informera och peppa era medarbetare!

  Ni får information på min hemsida där Du också kan läsa pressklipp och se inslag från TV och radio.

  Hoppas få höra från Er!

  Hälsningar “resandegubben”
  Bennie Åkerfeldt
  Författare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *