Jobba som Ombudsman för Ung Vänster Älvsborg

Hej! Ung vänster Älvsborg kommer utlysa två ombudsmanstjänster nu under valåret. Den första är mellan 1 juni- 29 november och den andra är mellan 1 juli- 29 september. Det kommer vara möjligt att söka fram till 12 maj

Nedan står mer info:

Vill du vara heltidsaktivist under valrörelsen? Ta då tillfället i akt och sök någon av tjänsterna som valombudsman för Ung Vänster Älvsborg. Vi kommer anställa två personer i distriktet under valrörelsen. Tjänsterna kommer vara baserade i Borås där vår distriktscentral är och arbetsuppgifterna kommer både vara utåtriktad kampanjaktiviteter och inre administrativ verksamhet. Du kommer bland annat kontakta medlemmar, betala räkningar, starta och stötta klubbar, besöka skolor och samtidigt vara beredd att ta debatter. Förutom detta kommer du även spela en viktig roll i kampanjandet under sommaren vilket innefattar att affischera runt om i distriktet . Erfarenhet från att bland annat värva medlemmar, starta klubbar och debatter är viktigt. En annan bra egenskap för tjänsterna är om du har körkort eller är instruktör i feministiskt självförsvar. Alla tjänster är på 100% och lön utgår enligt Ung Vänsters avtal. Sista ansökningsdag är 12 maj. 

För mer information och ansökan, mejla Alvsborg@ungvanster.se

Tjänst 1

1 juni – 29 november

Den längre tjänsten som till början är fokuserad administrativt arbete som att kontakta medlemmar och organisera kampanjmaterial. Tjänsten kommer även fokusera på sommaraktivism som att affischera runt om i distriktet och delta på bokbord vid olika event som sker under sommaren. Du kommer även planera in skolbesök inför när skolan börjar och ska även organisera bokbord och även delta i debatter. Efter valet kommer fokus vara att aktivera nya medlemmar och starta upp klubbar. Tjänsten är på 100% och lön enligt Ung Vänsters avtal.

Tjänst 2

1 juli – 29 september

Den kortare tjänsten som är fokuserad på sommaraktivism och kampanja vid olika event och senare under valrörelsen planera och delta på skolbesök, ta debatter och värva medlemmar. Efter valet kommer du påbörja arbetet att kontakta medlemmar och starta upp klubbar. Tjänsten är på 100% och lön enligt Ung Vänsters avtal.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *