Snabba frågor till Stefan Lindborg

Förbundsordförande Stefan Lindborg fortsätter med sin kampanjturne. Närmast kommer han till Borås måndagen den 16 april. Han kommer att hålla ett öppet möte i Ung Vänster lokal på torggatan 38 klockan 17.30

Om du inte vet vart det ligger kan du kontakta oss på 0720493594 eller 070-679496.

Så vi lät honom svara på några frågor:

1- Du är på kampanjturne. Får du samma känsla oavsett i vilken del av landet du besöker?

Att åka land och rike runt och kampanja är något av det roligaste man kan göra. Varje ställe man besöker har sin charm, men visst är det något särskilt att komma tillbaka till sin hemstad.

2-Du besöker älvsborg måndag den 16 april. Varför valde ni Borås?

Borås är den största staden i distriktet, så det är där vi har potential att nå ut till flest med ett turnébesök. Men andra gånger kommer jag gärna till andra klubbar i distriktet. Det är bara att höra av sig, så bestämmer vi en tid.

3- Älvsborgs distriktet driver kampanjen Generation Otrygg. Varför är det viktigt att även på centralt nivå åka runt till olika distrikt?

Det viktigaste i kampanjarbetet är det lokala jobb som bedrivs i alla klubbar. Men med en nationell kampanjturné finns det utrymme för att ge inspiration och pepp till aktivister, och förhoppningsvis också till att få ett bra genomslag i media.

4- Vad är det Ung Vänster tycker är viktigast att åtgärda nu i dagens samhälle?

Just nu är det allra viktigaste att göra något åt ungas otrygga livsvillkor. Vi ska ha fasta jobb med löner som går att leva på, fler lärare i skolan och en möjlighet att få en lägenhet när vi flyttar hemifrån.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *